Синоними за 'старешина':

старешина (м.)
[ ста-ре-ши-на ]
види:
Толковник
Б. Конески
синоними:
водач (м.), главатар (м.), капетан (м.), мудур (м.), пазарџибашија (м.), поглавар (м.)