Филозофија - категорија

гносеологија повеќе

(едн.)
Вид збор: Именка, женски род
теорија за спознанието
Англиски: gnoseology
а - в - г - д - е - и - к - л - м - н - о - п - р - с - т - у - ф - х - ц - ш