thickish - онтологија

дебеликав повеќе

Види и: дебел (прид.)
дебеликавиот
Вид збор: Придавка
дебел
Употреба: Деминутив

дебеличок повеќе

Види и: дебел (прид.)
дебеличкиот
Вид збор: Придавка
дебел
Употреба: Деминутив

дебелка повеќе

мн. дебелки
Вид збор: Придавка
дебела, дебело
Употреба: Деминутив

дебелкав повеќе

Види и: дебел (прид.)
дебелкавиот
Вид збор: Придавка
дебеликав
Употреба: Деминутив

дебелушкав повеќе

Види и: дебел (прид.)
дебелушкавиот
Вид збор: Придавка
дебел
Употреба: Деминутив