phonetic - онтологија

фонетички повеќе

Види и: фонетски (прид.)
фонетичкиот
Вид збор: Придавка
Што се однесува, што припаѓа на фонетика.
Употреба: Лингвистика

фонетски повеќе

фонетски
Вид збор: Придавка
Кој се однесува на фонетиката.
Употреба: Лингвистика