in deficit - онтологија

дефицитарен повеќе

дефицитарни
Вид збор: Придавка
Што е во загуба, што покажува кусок, што има повеќе давачки одошто примања.
Албански: defiçitarë
Употреба: Економија
Што недостига, што го нема доволно.
Албански: defiçitarë