harlotry - онтологија

курвалак повеќе

(едн. )
Вид збор: Именка, машки род
курварство
Употреба: Вулгарно

курварство повеќе

Вид збор: Именка, среден род
разврат, блуд, курвање
Употреба: Вулгарно