fuck - онтологија

дупи повеќе

дупат
Вид збор: Глагол, несвршен
За сексуален однос.
Албански: kryej aktin seksual
Употреба: Вулгарно , Разговорно
(се дупи) Има сексуален однос.
Албански: kryej aktin seksual
Употреба: Вулгарно , Разговорно

ебате повеќе

Вид збор: Извик
Пцост упатена кон некого или нешто.
Употреба: Груб збор

ебе повеќе

ебат
Вид збор: Глагол, несвршен
Има сексуален однос.
Употреба: Вулгарно

наебе повеќе

наебат
Вид збор: Глагол, свршен
Влезе во невоља.