autosuggestion - онтологија

автосугестија повеќе

(едн.)
Вид збор: Именка, женски род
Моќ на уверување на самиот себеси, влијание врз самиот себе.
Употреба: Медицина

самосугестија повеќе

(едн.)
Вид збор: Именка, женски род
Сугестивно влијание врз самиот себеси.
Употреба: Медицина