asymptomatic - онтологија

асимптоматичен повеќе

асимптоматичниот
Вид збор: Придавка
Што не е симптоматичен.

асимптоматски повеќе

асимптоматскиот
Вид збор: Придавка
Што е без симптоми.
Употреба: Медицина