aseptic - онтологија

асептичен повеќе

асептични
Вид збор: Придавка
Што е заштитен од зараза; што е без заразни микроорганизми.
Употреба: Медицина

асептички повеќе

асептичкиот
Вид збор: Придавка
Што спречува зараза, што е против зараза.
Употреба: Медицина