Вулгарно - категорија

пицајзла повеќе

мн. пицајзли
Вид збор: Именка, женски род
Вошки околу половите органи.
Англиски: lice Српски: пицајзла Албански: morra rreth organeve seksuale
досаден човек
Англиски: bore Српски: пицајзла Албански: njeri i bezdisshëm

пичка повеќе

мн. пички
Вид збор: Именка, женски род
Женски полов орган.
Англиски: vagina Албански: vaginë, pidh
страшливец
Англиски: scaredy cat Албански: frigacak, pidh njeri

посере повеќе

Види и: сере (несв.)
посерат
Вид збор: Глагол, свршен
Изврши голема нужда врз / на нешто.
Англиски: shit Албански: dhij
Расипе, упропасти нешто.
Англиски: screw Албански: dhij, prish
(се посере) Изврши голема нужда.
Албански: dhihem

прдеж повеќе

мн. прдежи
Вид збор: Именка, машки род
Гасови што гласно се испуштаат од цревата.
Латински: crepitus Англиски: fart

прдешки повеќе

Вид збор: Именка, множина
глупости, бесмислици
Англиски: nonsense

прдешко повеќе

Види и: прдло (м.)
мн. прдешковци
Вид збор: Именка, машки род
прдло

прди повеќе

Види и: прдне (св.)
прдат
Вид збор: Глагол, несвршен
прдне
Англиски: fart

прдлив повеќе

прдливиот
Вид збор: Придавка
Што често прди.

прдливец повеќе

Види и: прдло (м.)
мн. прдливци
Вид збор: Именка, машки род
прдло

прдло повеќе

мн. прдловци
Вид збор: Именка, машки род
Тој што прди.

прдне повеќе

прднат
Вид збор: Глагол, свршен
Испушти гласно гасови од цревата.
Англиски: fart

професионалка повеќе

Види и: професионалец (м.)
мн. професионалки
Вид збор: Именка, женски род
проститутка
Англиски: prostitute Албански: prostitute

пува повеќе

Види и: пувне (св.)
пуваат
Вид збор: Глагол, несвршен
пувне
Латински: flatus Англиски: flatulate

пувеж повеќе

мн. пувежи
Вид збор: Именка, машки род
Гасови што тивко се испуштаат од цревата.
Латински: flatus Англиски: flatulence

пувло повеќе

мн. пувловци
Вид збор: Именка, машки род
Тој што пувнал.

пувне повеќе

пувнат
Вид збор: Глагол, свршен
Испушти тивно воздух од цревата.
Латински: flatus Англиски: flatulate

путка повеќе

мн. путки
Вид збор: Именка, женски род
женски полов орган
Англиски: vagina
г - д - е - з - и - к - л - м - н - о - п - р - с - ч - ш