Астрономија - категорија

интергалактички повеќе

интергалактичкиот
Вид збор: Придавка
Што е меѓу галаксии.
Англиски: intergalactic
а - б - в - г - д - е - з - ѕ - и - ј - к - л - м - н - о - п - р - с - т - у - ф - х